Service & links

Financieel & hypotheek advies

Een belangrijk onderdeel bij het verkopen en kopen van een andere woning is een goed financieel advies. Na een ons waarde-advies van uw woning is het verstandig u te laten informeren over uw financiële mogelijkheden.

Vanuit ons netwerk kunnen wij u naar passende en goede adviseurs doorverwijzen indien gewenst.

Bouwtechnokeuring

Bij aankoop van uw woning en soms ook bij verkoop van uw huidige woning kan het verstandig zijn om een bouwtechnisch rapport te laten opstellen.

Bij verkoop kan dit van belang zijn wanneer er zaken aan uw woning zijn welke helder in kaart moeten worden gebracht voor potentiële kopers. Zo kan bij de kandidaat een drempel weggenomen worden of een onzekerheid inzichtelijk gemaakt worden. Ook met betrekking tot uw meldingsplicht kan dit van belang zijn.

Bij aankoop verschaft u zich middels een bouwtechnokeuring goed inzicht in de kosten waarmee u rekening dient te houden op zowel de korte als lange termijn. Ook zaken welke u nog niet gesignaleerd had komen in een bouwtechnokeuring duidelijk naar voren. Wellicht zijn er aan de woning zaken die nader onderzoek vragen. Middels een bouwtechnokeuring en de aanwijzingen welke de bouwkundige u tijdens de keuring mee geeft verschaft u zich duidelijkheid en inzicht.

Wij kunnen u vanuit ons netwerk doorverwijzen naar goede bouwkundigen welke gespecialiseerd zijn in aankoop- en verkoopkeuringen.

Klantendossier - Move.nl

Opdrachtgevers kunnen hier inloggen in het eigen klantendossier. Zo wordt u op de hoogte gehouden van alle gebeurtenissen omtrent de verkoop. U vindt hier documenten en een overzicht van de bezichtigingen en de feedback daarover. Ons even bellen mag natuurlijk altijd!

Verhuisservice

Wij hebben ook op het gebied van het daadwerkelijk verhuizen een bedrijf dat wij van harte aanbevelen.  Zij kunnen uw verhuizing compleet ontzorgen zelfs met alle klusjes die bij de verhuizing horen, zoals lampen aansluiten, afval afvoeren etc.

.