Samenwerking

Nicole Joosten Fotografie - www.nicolejoosten.nl

Nicole heeft al meer dan 20 jaar ervaring! Het professioneel een woning fotograferen vergt in hoekjes kruipen, door de knieën gaan, met oog voor detail en veel geduld met meubels schuiven, handdoekjes netjes hangen en kabels uit het zicht halen. Maar het leukste is haar omgang met onze opdrachtgevers. Veelvuldig krijg ik een berichtje van verkopers 'wat een leuke vrouw!'

En dat is waarom ik trots ben om met Nicole Joosten Fotografie te mogen werken en blij ben dat zij een verlengstuk is van mijn dienstverlening.

Cranendonck Makelaars

De samenwerking met Cranendonck Makelaars is ontstaan vanuit onze opleiding, onze eerste werkgever, maar vooral door de vriendschap van al bijna 30 jaar.

Onze zienswijze, passie voor onze dienstverlening en kennis in het vak sluiten perfect bij elkaar aan. Ook de naadloze aansluiting van elkaars werkgebied zorgt dat we onze opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen.

Daarnaast is een gelijkwaardige sparringpartner voor ons beiden essentieel bij de sturing van onze actieve makelaarskantoren, beiden met een vrouwelijke touch!

Financieel & hypotheek advies

Een belangrijk onderdeel bij het verkopen en kopen van een andere woning is een goed financieel advies. Na mijn waarde-advies van uw woning is het verstandig u te laten informeren over uw financiële mogelijkheden.

Vanuit mijn netwerk kunnen wij u naar passende en goede adviseurs doorverwijzen indien gewenst.

Bouwtechnokeuring

Bij de aankoop van een woning kan het verstandig zijn om een bouwtechnisch rapport te laten opstellen. Dit geeft u inzicht in de staat van de woning, de kosten die op korte termijn gemaakt moeten worden en investeringen die op langere termijn moeten worden gemaakt. Ook zaken welke u nog niet gesignaleerd had komen in een bouwtechnokeuring duidelijk naar voren. Wellicht zijn er onderdelen die nader onderzoek vragen. Met een bouwtechnokeuring en de aanwijzingen welke de bouwkundige u tijdens de keuring mee geeft krijgt u duidelijkheid en inzicht.

Bij verkoop kan er ook gekozen worden een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Dit van belang zijn wanneer er zaken aan uw woning zijn welke helder in kaart moeten worden gebracht voor potentiële kopers. Zo kan bij de kandidaat-koper een drempel weggenomen worden of een onzekerheid inzichtelijk gemaakt worden. Ook met betrekking tot uw meldingsplicht kan dit van belang zijn.

Ik kan u vanuit mijn netwerk doorverwijzen naar goede bouwkundigen welke gespecialiseerd zijn in aankoop- en verkoopkeuringen.

Energielabel en Energieprestatie-advies

Een definitief energielabel van een woning is wettelijk verplicht bij verkoop. Voor de woonconsument is inzicht in het label en de mogelijkheden om te verduurzamen essentieel bij de aankoop geworden. Daarom help ik u hierbij ook in de overwegingen en keuzes.

Klantendossier - Move.nl

Opdrachtgevers kunnen hier inloggen in het eigen klantendossier. U vindt hier alle documenten en een overzicht van de bezichtigingen en de feedback daarover. Mij gewoon even bellen mag natuurlijk altijd!