Even voorstellen

Met veel passie en betrokkenheid begeleid ik al meer dan 25 jaar verkopers en kopers bij de verkoop en de aankoop van de woning in de regio Weert.

Sharon Bish

Na het afronden van mijn VWO opleiding in Weert heb ik gestudeerd aan de HEAO in Eindhoven, Management, Economie en Recht met de Vastgoedopleiding als specialisme. De projectontwikkeling trok mij toen het meeste. Tijdens mijn afstudeerstage bij de Wilma in Weert werd mij echter duidelijk dat ik dichter bij de woonconsument wilde staan.

Inmiddels zit ik meer dan 25 jaar in het makelaarsvak, ben ik gecertificeerd makelaar en taxateur en aangesloten bij de NVM, VastgoedCert en het NRVT. De makelaardij brengt voor mij alle elementen samen. Dat zorgt dat ik met grote betrokkenheid, aandacht voor de opdrachtgever, aandacht voor de verkoop en aankoop van de woning, professioneel en vooral met een grote lach iedere dag aan het werk mag!

In al die jaren heb ik honderden opdrachtgevers met succes en plezier bijgestaan in de verkoop en aankoop van de eigen woning. Van appartementen tot vrijstaande woningen, van tussenwoningen tot woonboerderijen.

Mijn passie voor wonen en zelfs voor het verhuizen is in mijn jeugd ontstaan. Als kind ben ik vaak verhuisd, zelfs naar steeds andere steden en dorpen. Voor mij was dat een groot feest omdat de hele dan familie kwam helpen. In de ochtend werd direct na het kopje koffie begonnen, alles werd ingeladen en in kolonne reden we dan naar het nieuwe huis. De beweging, het geregel, de gezelligheid, de nieuwe indrukken… ik vond het heerlijk!

En dat gevoel overheerst dagelijks in mijn werk waardoor mijn interesse en enthousiasme iedere dag weer zorgt voor een mooie werkdag!

Aangezien ik zelf heerlijk woon in Weert en voorlopig niet ga verhuizen ben ik u graag van dienst bij het proces van kopen en verkopen. Maar zodra mijn zoon en dochter het huis uit zijn ….. zal het bij mij toch weer gaan kriebelen.

Altijd net dat stapje extra

De woningmarkt is altijd in beweging en dat vraagt om flexibiliteit en dat stapje extra van de makelaar. Door het directe contact tussen mij en mijn opdrachtgevers bent u altijd op de hoogte en loop ik graag dat extra stapje voor op om u optimaal van dienst te zijn. Zo zorg ik voor het beste resultaat.

Daarbij horen ook de evaluatiemomenten om zo een continue sturing te geven aan het verkoopproces.

Daarmee bereiken wij samen het beste resultaat!

Sharon Bish Makelaardij

Bij Sharon Bish Makelaardij kiest u voor een klein makelaarskantoor met als eerste voordeel dat ik met mijn opdrachtgevers een nauw contact heb en heel directe lijnen. Dat zorgt voor een prettige communicatie, een betrokken persoonlijke begeleiding en een directe verantwoordelijkheid voor het verkoop- of aankoopproces.

 

Daarnaast blijf ik alert op marktontwikkelingen zodat mijn opdrachtgevers altijd gebruik kunnen maken van alle tools die nodig zijn voor een succesvol verkoop- en aankooptraject. Ik zet graag dat stapje extra in mijn dienstverlening. Zo denk ik graag mee met de verkoopstyling, richt ik de tekeningen altijd in met meubels voor een betere presentatie, ontzorg ik u ook als de woning niet meer bewoond is.

 

Bovendien werk ik met professionele bedrijven samen op het gebied van financieel advies, drone-fotografie/video, energie & verduurzaming en een verhuisbedrijf. De belangrijkste samenwerking heb ik al 10 jaar met een professionele en zeer ervaren fotografe die feilloos aanvoelt hoe de woning gepresenteerd moet worden. Zo bereik ik altijd het beste resultaat en de beste klanttevredenheid!

 

Wilt u meer weten over de klanttevredenheid van Sharon Bish Makelaardij? Lees dan even verder op de pagina met recensies.

recht map bl s

Sharon Bish

NVM Makelaar (eigenaar)
06-54628696
sharon@sharonbish.nl
Confident young businesswoman wearing headphones and discussing project details with clients on video call. Skilled woman worker with headphones conducting online meeting with colleagues. Young casual girl talking to her colleagues about business strategy plan in video conference.

Sharon Bish Makelaardij

NVM Service Office
0495-851555
info@sharonbish.nl