Over ons

Even voorstellen

Sharon Bish Makelaardij is gestart op 1 januari 2014 en is inmiddels uitgegroeid tot een mooi makelaarskantoor met ‘voet aan de grond’ in de markt en de regio Weert.

Wie zijn wij

Na vanaf 1 januari 2014 twee jaar van ‘thuis uit’ gewerkt te hebben, waarbij de koopaktes aan de keukentafel werden getekend, is er in 2016 gekozen voor een verdere professionalisering met een prachtig kantoor aan de Maaspoort 14a te Weert. Daarbij is de huiselijke sfeer van de ‘keukentafel’ bewaard gebleven.

Ons team, bestaande uit Sharon Bish, Makelaar-Taxateur RM RT en Natascha Vink als office-manager/assistent-makelaar in opleiding, zorgt voor een optimale dienstverlening, waarbij inleven in de belangen van de klant, duidelijke communicatie met alle partijen en commitment aan het doel centraal staan.

Door de korte en directe communicatielijnen zowel binnen kantoor als met onze klant bereiken we de optimale transactie. Sharon en Natascha kennen samen alle woningen en opdrachtgevers en de lijnen met onze klanten zijn daarmee altijd persoonlijk en direct! Met als doel een optimale verkoop of aankoop in uw belang!

Wij maken graag een afspraak met u voor een kennismaking, het uitbrengen van een maatwerk-advies en maatwerk-offerte.

Visie & Missie

De woningmarkt blijft veranderen. En wij veranderen mee! Zo sturen wij altijd ons verkoopproces bij met wat juist wel of juist niet nodig is. Onze opdrachtgevers betalen voor hetgeen nodig is maar niet voor toevoegingen die commercieel gezien overbodig zijn. Zo houden wij ons proces en de kosten transparant.

Wij blijven altijd één van de kleinere kantoren in het aantal medewerkers in onze regio. Een heel bewuste keuze om te zorgen voor een optimale kwaliteit met een persoonlijke begeleiding, korte lijnen en directe verantwoordelijkheid voor het verkoop- of aankoopproces.

Daarmee bereiken wij het beste resultaat en de beste klanttevredenheid!

Sharon Bish Makelaardij

Sharon Bish

‘Vanaf 1997 werk ik in Weert en omgeving in de woning-makelaardij. Sinds 2007 ben ik gecertificeerd makelaar-taxateur en ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Begin 2008 volgde mijn beëdiging als lid van de NVM.

 

Na jarenlange ervaring in de Weerter makelaardij heb ik -op het dieptepunt van woningmarktcrisis destijds-  in 2014 de stap gemaakt naar mijn eigen makelaarskantoor. Een kantoor dat uiteraard is aangesloten bij de NVM. De NVM staat voor kwaliteit en hanteert duidelijke normen en waarden. Ook de juridische ondersteuning, studie-verplichting en de marketing-initiatieven dragen bij aan het leveren van een professionele dienstverlening.

 

Inmiddels is Sharon Bish Makelaardij uitgegroeid tot een makelaarskantoor met ‘voet aan de grond’ in de regio Weert. Trots ben ik op de groei, trots op de medewerkers in afgelopen jaren, trots op waar we nu staan! Ik ben vooral dankbaar dat onze manier van werken, met professionaliteit en duidelijkheid, maar vooral vanuit onze spontaniteit en betrokkenheid leidt tot zeer tevreden opdrachtgevers. De meeste nieuwe opdrachtgevers volgen voort uit deze ambassadeurs. Hoe waardevol is dat!’

 

Natascha Vink

Natascha heeft als office-manager de spin-in-het-web functie die haar op het lijf is geschreven. Iedere klant die ons belt, bij ons binnenloopt of een mailtje stuurt wordt met aandacht ontvangen en de vragen worden beantwoord, de behoefte ingevuld.

 

Daarnaast regelt Natascha alle ins-and-outs die van belang zijn binnen kantoor en richting opdrachtgevers. Momenteel is zij in opleiding voor Assistent Makelaar zodat haar praktijkkennis wordt onderbouwd met de opleiding.

 

NVM Office support

Sharon Bish Makelaardij werkt samen met het NVM Office Support waarbij wij zeer professioneel ondersteund worden indien wij buiten de deur op afspraken zijn.

 

Zo zijn wij altijd bereikbaar, kunnen afspraken altijd direct worden gepland, vragen worden beantwoord of naar ons direct doorgezet worden!

zw s liggende maat links kijkend

Sharon Bish

NVM Makelaar (directeur)
06-54628696
sharon@sharonbish.nl
ZW natascha bij haard

Natascha Vink

Office-manager
0495-851555
natascha@sharonbish.nl
zw liggend samen wegkijkend

Contact

Sharon Bish makelaardij
0495-851555
info@sharonbish.nl