Er komt een moment dat u nadenkt over een andere woning. De huidige woning voldoet niet meer aan uw woonwensen. Dit kan zijn omdat het gezin zich heeft uitgebreid, doordat de kinderen groter worden of zijn ze misschien juist het huis uit gegaan. Misschien komt u op een leeftijd dat u nadenkt over praktischer wonen of soms is er een andere privé-situatie die aanleiding geeft tot verkoop van uw huidige woning.

U gaat bijna vanzelfsprekend eerst kijken naar andere woningen. Vaak begint het bij het kijken naar woningen op Funda en op de websites van de makelaars in de regio. U wilt immers eerst weten of er een nieuw ‘thuis’ voor u te vinden is welke voldoet aan uw nieuwe woonwensen.

Wacht echter niet te lang met het inwinnen van advies inzake de waarde van uw huidige woning en de verkoopstrategie. Zo bent u al geïnformeerd wanneer u een aantrekkelijke woning tegenkomt en weet u op dat moment ook hoe te handelen.

Graag maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Wij nemen dan de woning op en brengen u een gefundeerd verkoopadvies uit. Ook informeren wij over onze werkwijze en de kosten welke er komen kijken bij het verkopen van uw woning. Ook andere zaken welke voor uw verkoop van belang zijn inzake uw meldingsplicht, het verplichte energielabel en andere aspecten komen aan de orde. Zo bent u volledig geïnformeerd!