Het zoeken naar een nieuwe woning begint tegenwoordig vaak online en met het bekijken van woningen op Funda en op de websites van de makelaars in de regio. Dat is zeker een goed begin om een beeld te vormen van het woningaanbod. 

Of u nu …..

….. starter bent op de woningmarkt en eindelijk uw eigen woonplek wilt.

Je huurt misschien al een woning en overweegt om te kopen of je woont nog thuis in de ouderlijk woning maar het wordt tijd zelfstandig te gaan wonen. Het kopen van de eerste eigen woning is een spannend traject en een van de grootste investeringen van je leven.

Of…..

….. u heeft al een eigen woning en gaat op zoek naar een woning die voor de toekomst beter aansluit op uw behoefte en woonwensen. Vanzelfsprekend gaat ook u zich al op de markt oriënteren om zo een beeld te krijgen of er woningen zijn die aan uw woonwensen en verwachtingen voldoen. Met een eventueel kooptraject voor de boeg komt er veel op u af. Maar ook als u de huurmarkt betreedt zijn er vele vraagstukken.

Wacht niet te lang om contact op te nemen met ons kantoor en een afspraak te maken. Wij kunnen u professioneel begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning en alle zaken goed voor u op een rij zetten. Via ons contact-formulier op onze website kunt u uw zoekcriteria al doorgeven zodat wij u kunnen informeren over passend woningaanbod!